Witam wszystkich uczestników forum i jak większość szukam odpowiedzi . Więc mam zamiar zacząć studiować na UWM wydział techniczny kierunek budowa maszyn I stopnia zaocznie sęk w tym iż miałem długą przerwę w nauce około 14 lat od zdania matury .Obawiam się iż mogę sobie nie poradzić a nie wiem jak jest na zaocznych może ktoś studiował ? Czy może szukać jakiś innych prywatnych czy coś podobnego ? Potrzebuję mieć wykształcenie wyższe a najlepiej jeszcze techniczne(ale głównie chodzi o wyższe) .Może ktoś wie gdzie mogłoby być łatwo.Nie znam w ogóle UWM w Olsztynie .
Kortowo.net
Tytuł: Re: UWM czy szukać czegoś innego ????????
Napisane: 14 wrz 2009, o 16:20
Administrator
zapraszamy oczywiście na UWM, ale jeśli chodzi Ci tylko o papierek i nie chcesz się przemęczać to może którą z prywatnych uczelni - TWP WSIiE lub Kotarbiński? oczywiście nawet na prywatnych coś tam zaliczyć trzeba, ale powinno być lżej niż na UWM
_________________ nowy serwis ogłoszeniowy stancje Olsztyn zapraszam
Neo89
Napisane: 14 wrz 2009, o 17:32
Dołączył(a): 29 gru 2008, o 11:09 Posty: 23 Lokalizacja: Glitajny/Korsze/Olsztyn
Hehe, polecasz konkurencję? Jeżeli mu zależy to i na UWM przemęczy dla chcącego nic trudnego
_________________ "Znać swoją drogę to jedno, a iść nią to drugie."
Kortowo.net
Napisane: 15 wrz 2009, o 10:01
Administrator
A tam zaraz polecam, pokazuje tylko, że jest
_________________ nowy serwis ogłoszeniowy stancje Olsztyn zapraszam
Zidentyfikowani użytkownicy: Brak zidentyfikowanych użytkowników